Impreza Integracyjna dla Członków NSZZ „SOLIDARNOŚĆ” w JYSK

Koleżanki i Koledzy,

Komisja Zakładowa NSZZ "Solidarność" JYSK Sp. z o.o. wzorem lat ubiegłych organizuje Imprezę Integracyjną dla Członków Naszej Organizacji Zakładowej, która odbędzie się w dniu 14 września 2019 roku, miejsce imprezy to “Dworek Dom Polski”.dworek-dom-polski-300x200

W przypadku członka Związku koszty organizacyjne pokryjemy w 90% ze środków Organizacji Zakładowej.

W przypadku osoby towarzyszącej (nie będącej członkiem Związku) koszty organizacyjne pokryjemy w 50% ze środków Organizacji Zakładowej.

Zapewniamy – salę bankietową na wysokim poziomie, dobrą muzykę, dania gorące, zimną płytę, przekąski, ciasta, owoce, napoje (bezalkoholowe), kawę, herbatę, itp.

Koszt uczestnika Imprezy (członka Związku) wynosi – 10 zł (wpisowe).

Koszt osoby towarzyszącej (nie będącej członkiem Związku) wynosi – 45 zł (wpisowe).

Zapisy na Imprezę:

Czekamy na Was pod numerem telefonu 884-386-666 lub 884-396-666 można również wysłać SMS o treści: (potwierdzam swój udział w imprezie podając swoje imię i nazwisko oraz określić się, czy udział w imprezie będzie z osobą towarzyszącą). Możecie się również zapisywać bezpośrednio u Przedstawicieli Komisji Zakładowej. Zapisy trwają do dnia 01 września 2019 roku (tj. do niedzieli).

1Zwracamy się z prośbą o konkretne określenie swojego udziału w Imprezie (zapisanie się oznacza – TAK na 100% wezmę udział w Imprezie), ponieważ w przypadku zadeklarowania uczestnictwa a faktycznie, gdy dana osoba się na Imprezie nie pojawi, to i tak za nieobecność takiej osoby będziemy musieli zapłacić (takie sytuacje już miały miejsce). Ilość posiłków gorących, napoi oraz zimna płyta będzie dostosowana do zadeklarowanej liczby uczestników, stąd nasza prośba o konkretną deklarację.

Data Imprezy: 14 września 2019 roku

Miejsce Imprezy: Dworek Dom Polski ul. Kochanowskiego 90c; 97-505 Blok Dobryszyce

Start Imprezy: Godzina 17: 00

Jeżeli masz na bieżąco opłacone składki członkowskie i na chwilę obecną nie zalegasz z ich płaceniem – ta impreza jest dla Ciebie!

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!! 2